Visit my world💚

Porträttbeställning

När jag jobbar med illustration och måleri försöker jag ofta fånga essensen av motivet. Att illustrera hur något känns, hur det upplevs istället för en realistisk avbild - för det finns ju redan. Så berätta om din hunds personlighet, din katts självsäkerhet eller ödlans omtänksamhet och låt mig göra ett porträtt av din bestie 💚


Hur går det till?

Skicka förfrågan

Skicka ett mail med bilder på din kompis. Skriv i vilket utförande du vill att porträttet ska vara i samt om där finns önskemål för deadline t.ex om det är en present. Särskilda önskemål? Berätta! Det mesta går att lösa :)

Skiss

Du får en bekräftelse på ditt mail och prisuppgifter för porträttet. När du har godkänt får du en skiss - här finns möjlighet att justera om du vill ändra på något. När du har godkänt skissen målar jag sedan själva porträttet. 

Leverans

När porträttet är färdigt mailar jag en bild till dig. I samma mail får du betalningsuppgifter och så snart betalningen kommit in postas porträttet till dig.

Priser

Digital svartvit

  • A5 - 750:-
  • A4 - 1100:-
  • A3 - 1900:-

Fraktkostnad tillkommer. Kan också hämtas upp i Malmö efter överenskommelse. 

Mixed media Färg 

  • 18x24cm - 1300:- 
  • 24x32cm - 2000:-
  • 30x40cm - 3400:- 

Fraktkostnad tillkommer. Kan också hämtas upp i Malmö efter överenskommelseVill du ha med fler djur i porträttet? Eller en hel bakgrundsmiljö? Skicka en förfrågan och berätta vad du tänker dig så får du ett prisförslag för just ditt porträtt. Maila här